OVER MIJ
Mijn naam is Saskia Wagenaar en woon aan de Havenstraat 3 in Usquert. Daar ben ik in november 2010 samen met Roland Wagenaar gaan wonen, nadat destijds ons huis in Zandeweer te klein werd in verband met de komst van Esmay. Zij werd op 26 november geboren.

Na ruim 8 jaar als beveiliger gewerkt te hebben in 't Poortje te Groningen, besloot ik het roer om te gooien en iets te gaan doen waar ik eigenlijk altijd al van droomde : hondentrimster. Al sinds mijn jeugd ben ik dol op honden en heb zelf al verschillende rassen gehad.

In 2016 besloot ik de opleiding Hondentrimster te volgen via de Trimacademie. Na ruim 2 jaar heb ik deze opleiding succesvol afgerond
en hangt het diploma trots in mijn nieuwe salon!

De naam "Janelle" is ontstaan doordat ik tijdens mijn opleiding Janneke Nijboer ontmoette, welke 2 hele mooie grote poedels had : moeder (Caytlin) en dochter (Janelle). Deze poedels mocht ik van haar gebruiken voor mijn opleiding en deed ik de vachtverzorging.

De poedels zijn regelmatig een aantal weekenden bij mij aan het logeren geweest doordat Janneke ernstig ziek werd en regelmatig moest worden opgenomen in het ziekenhuis.

Helaas overleed Janneke in december 2018, waarna ik de zorg over de poedels mocht overnemen. Dat heb ik uiteraard gedaan.

De salon heeft dus de naam van de jongste poedel gekregen : Janelle.

Samen met een Jack Russel genaamd Chucky, heb ik nu 3 trouwe viervoeters.
Van links naar rechts : Caytlin, Chucky en Janelle.